Hvordan spare penger på netthandelen

Man kan spare tusenvis av kroner i året ved å være litt smart når man handler på nett. Her skal jeg slite opp 6 enkle tips som kan spare deg for tusenvis av kroner hvert år:

1. Legg produkter til i handlekruven, så dra..

Mange nettbutikker vil se om du har en handlekurv som er fylt til randen av varer, men ikke kjøpt enda. For å lokke deg til å faktisk kjøpe er mange villig til å gi ekstra rabatter for gjøre valget enda enklere.

Om du ikke trenger noe umiddelbart, er det anbefalt å legge et par dager mellom når du legger ting i hanldekurven til du faktisk skal kjøpe. Det er da store sjanser for at du får et bedre tilbud på epost.

2. Handle på riktig dag

Det er ofte fristende å bruke late søndager på å surfe rundt på nett etter gode tilbud, men ikke vær for rask ti å handle. Mange nettbutikker lanserer store kampanjer på onsdag, torsdag og fredager.

Det er også statistisk smarter å kjøpe flybilletter på mandager, hvor søndag er den dyreste dagen

3. Google produktnavnet

Selv om du har funnet et produkt som ser ut som en god deal, er det en stor sjanse for at den selges rimeligere et annet sted. Et raskt google søk vil for gi deg svaret.

4. Sjekk prissammenligningssider

Om du vet hvilket produkt du skal kjøpe, kan du enkelt sjekke pris fra flere nettbutikker samtidig på sider som prisjakt.no Dette er særlig smart på elektronikk hvor konkurransen er skyhøy.

5. Finn rabattkoder!

Hvis en forhandler gi deg muligheten til å skrive inn en rabattkode eller kupongkode ved utsjekk, så er sjansene store for at det finnes noen tilgjengelig. Ta et raskt søk eller bruk rabattkodesidenen til VG, Nettavisen eller Aftenposten for å sjekke hva som finnes.

6. Få flere personlige kupongkoder med flere epostadresser

Ved å melde seg opp til nyhetsbrev eller for førstegangskjøpere er det mange nettbutikker som lokker med store engangs rabattkoder. Meld deg inn flere ganger å få flere rabattkoder!